nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2014-06-30 10:41
Betegfigyelő monitor adomány a Fül-orr-gégészeti Osztály számára
Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma, együttműködve a stockholmi magyar nagykövetséggel és a helyi Karolinska Kórházzal, egy darab használt, mobil betegfigyelő monitort adományozott az MH Egészségügyi Központ Fül-orr-gégészeti osztálya számára.

Az osztály munkatársa, dr. Tóth Eszter adjunktus személyes ismeretsége révén kereste meg a stockholmi magyar nagykövetséget néhány hónappal ezelőtt azzal a kéréssel, hogy segítséget kérjen egy használt betegfigyelő monitor beszerzésében.
A kirendeltségen dolgozó Káli Péter gazdasági felelős közreműködésével kapcsolatba léptek a Karolinska Kórházzal, ahol a műszerek cseréjéért felelős magyar mérnök Fábián László, azonnal felajánlott egy HP Viridia típusú multi paraméteres monitort.
A használt, de ez év júniusáig szervizelt, nagyértékű műszer hazaszállítását a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdasági osztálya biztosította.
Az átadón Berkecz Jánosné (balra), Dr. Tóth Eszter (középen) és Dr. Helfferich Frigyes (jobbra)A június 27-i átadáson Berkecz Jánosné a minisztérium osztályvezetője elmondta, hogy az elmúlt időszakban számos karitatív orvosi adomány szállításában vettek részt, amelyek leginkább Kárpátaljára irányultak. Személyes indíttatásból is nagy erőket mozgatott meg, hogy az MH EK Honvédkórház részére a kért monitor mihamarabb megérkezhessen és különös élményt jelentett számára, hogy ő maga adhatta azt át.

Dr. Helfferich Frigyes ezredes, osztályvezető főorvos, köszönetét és háláját fejezte ki, hiszen - ahogy fogalmazott- minden használható műszer segítséget nyújt a betegellátásban.

Az adományozott betegfigyelő monitor az egészségügyi szakállomány munkáját segíti majd a műtét után ébredező betegről küldött információk alapján.

Az átadást követően a műszert az osztályon azonnal használatba vették.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu