nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
0000-00-00 00:00
Tájékoztató az Állami Egészségügyi Központ intézeteiben a betegek parkolási lehetõségeirõl

PARKOLÁSI LEHETÕSÉGEK

Az ÁEK Róbert Károly krt.-i és Podmaniczki utcai (1., 2. sz.) telephelyein belül a betegek és a látogatók részére parkolási lehetõséget nem tudunk biztosí­tani.

Az intézet telephelyein mozgássérült betegek részére személyre szóló, érvényes mozgássérült igazolvány felmutatásával - korlátozott számban ugyan - de biztosí­tott az intézet területén belül történõ parkolás a szakambulancián történõ kezelés /ellátás/ idejére.

A mozgásában korlátozott betegek be- és elszállí­tását végzõ jármûvek behajtása a kórház területére csak a beteg ki-be szállí­tása idejére lehetséges.

Az Alvásdiagnosztikai ambulanciára érkezõ betegek, valamint azon mozgássérültek, akik felvételt nyernek a kórházba és maguk vezette jármûvel érkeznek, a kezelés idõtartamára, korlátozott számban és külön engedéllyel parkolhatnak a kórház területén.

A fenti parkolási lehetõségekrõl /helyekrõl/ a portaszolgálatok tájékoztatást adnak.
Az 1. és 2. számú telephelyek környékén fizetõ parkolóhelyek találhatók.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu