nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2012-04-13 08:49
EGÉSZSÉGPROGRAM NYUGDÍJASOKNAK
Hatodik alkalommal látta vendégül a Honvédkórház a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület és más honvédségi nyugdíjas szervezetek tagjait. A negyedévente megrendezésre kerülő fórumon egy-egy időskori egészségügyi probléma kerül terítékre.
Korábban szó volt a nőgyógyászati, az urológiai, a mozgásszervi, a szív- és érrendszeri betegségekről, az alvászavarokról. A problémák kialakulásának okairól, a tünetekről szóló prezentáció, valamint a témához kapcsolódó életmód tanácsok elhangzása után lehetőség van párbeszédre. A résztvevők minden alkalommal nagy érdeklődéssel hallgatják a kórház orvosainak előadásait, és figyelemreméltó aktivitással vesznek részt a konzultáción.
Április 12-én a résztvevők az időskori emésztési problémákról, azok vizsgálati és kezelési megoldási lehetőségeiről hallhattak kiváló tájékoztatót és megszívelendő, hasznos tanácsokat Dr. Zsigmond Ferenc főorvos tolmácsolásában. Az előadást követő közel egyórás kollektív beszélgetés során feltett kérdések igazolták a témaválasztás időszerűségét és fontosságát.

  

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu