nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2012-01-31 15:36
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje
Kérjük Önöket, hogy a nem megfelelő előjegyzési időpontjukat szíveskedjenek mielőbb lemondani, mert ellenkező esetben ez a betegelőjegyzés idejét meghosszabbítja.

Tájékoztatás:

Központi előjegyzés telefonszáma: +36-1-465-1800/72-777 mellék.

A betegelőjegyzés, az előjegyzett időpont módosítása, lemondása a szakrendelők többségében, valamint a Felvételi részleg segítségével személyesen és telefonon keresztül is lehetséges, de egyes szakterületek esetében, valamint egyes diagnosztikai vizsgálatokra az előjegyzés, közvetlenül a szakrendelők, illetve az adott diagnosztikai vizsgálóhely felhívása útján lehetséges (Telefonkönyv 1. ). 


A megemelkedett betegforgalomra való tekintettel az Érsebészeti ambulanciára előzetes időpont egyeztetés a 06-1-465-1800/72-777 központi számon történik.

A Pacemaker Ambulanciára történő időpont előjegyzésre 1000 és 1600 óra között a
(+36 30 753-4640) telefonszámon van lehetőség.

Értesítjük Betegeinket, hogy az előjegyzési intervallum a megnövekedett betegforgalom miatt egy hónapról 3 hónapra módosult.

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

 


A szakrendelések, szakambulanciák rendelési ideje alább, a kapcsolódó állományokban található.
kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu