nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2012-01-31 15:36
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje

Változás!

Felhívjuk az előjegyzéssel rendelkező Betegeink figyelmét, hogy 2020.03.16-tól a tervezett egészségügyi ellátás csak sürgős szükség (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) esetén kerül elvégzésre.
Kérjük Önöket, hogy az MH Egészségügyi Központ szakrendelésein, szakambulanciáin és a diagnosztikai vizsgálatokon ennek megfelelően, csak valóban sürgős, indokolt esetekben jelenjenek meg.

Továbbá tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy a járványügyi veszélyhelyzet miatt a Járóbeteg Szakrendelő Intézet szakrendelései elsősorban telefonos konzultációt, e-recept felírását és szakorvosi javaslatok megírását végzi. Átmenetileg előjegyzési időpontot kizárólag a szakrendelések adnak. A szakrendelések orvosi beosztását a körülmények függvényében folyamatosan frissítjük. Kérdéseikkel a megadott telefonszámokon fordulhatnak szakorvosainkhoz.

Amennyiben előjegyzési időpontra érkezik intézményünkbe, továbbra is az elővizsgálati ponton szükséges áthaladni.


A kialakult járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel az MH Egészségügyi Központ Podmaniczky utcai telephelyén működő Reumatológiai Szakambulancia, valamint a telephely Bőrgyógyászati Osztályán működő Dermatoonkológiai Szakambulancia rendelési helyszíne megváltozott.

A Reumatológiai Szakambulancia 2020. április 1-től visszavonásig az intézmény Róbert Károly körúti székhelyén lesz elérhető a „K” épület mélyföldszintéjén (a Felvételi Részleggel szemben), a Reumatológiai Szakrendelő 017-es rendelőhelységében.

2020. március 30-tól visszavonásig a Dermatoonkológiai Szakambulancia rendelési helyszíne a székhely „K” épület magasfölszintjén, a Bőrgyógyászat Szakrendelő egyik rendelőjében folytatja a tevékenységét.

A Reumatológia Szakambulancia és a Dermatoonkológia Szakambulancia orvosi beosztását megtalálják a honlapon a székhely járóbeteg szakrendeléseinek orvosi beosztásai között, az alábbi linken.

http://www.honvedkorhaz.hu/cikk/267

A változások miatt kérjük betegeink szíves megértését és együttműködését.

Tájékoztatás:

Központi előjegyzés telefonszáma: +36-1-465-1800/72-777 mellék.

A betegelőjegyzés, az előjegyzett időpont módosítása, lemondása a szakrendelők többségében, valamint a Felvételi részleg segítségével személyesen és telefonon keresztül is lehetséges, de egyes szakterületek esetében, valamint egyes diagnosztikai vizsgálatokra az előjegyzés, közvetlenül a szakrendelők, illetve az adott diagnosztikai vizsgálóhely felhívása útján lehetséges (Telefonkönyv 1. ).

Kérjük Önöket, hogy a nem megfelelő előjegyzési időpontjukat szíveskedjenek mielőbb lemondani, mert ellenkező esetben ez a betegelőjegyzés idejét meghosszabbítja.

 

 


A megemelkedett betegforgalomra való tekintettel az Érsebészeti ambulanciára előzetes időpont egyeztetés       0900- 1300 óra között a 06-1-465-1800/71-905 központi számon történik.

 


  A Pacemaker Ambulanciára történő időpont előjegyzésre 1000 és 1600 óra között a

(+36 30 753-4640) telefonszámon van lehetőség.

Értesítjük Betegeinket, hogy az előjegyzési intervallum a megnövekedett betegforgalom miatt egy hónapról 3 hónapra módosult.

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

 


A szakrendelések, szakambulanciák rendelési ideje alább, a kapcsolódó állományokban található.
kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu