nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-07-17 10:39
Felhívás kérdőív kitöltésére
Felhívjuk dolgozóink figyelmét, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma az egészségügy átalakításával kapcsolatban kérdőívet hozott létre. Eleget téve a miniszteri felhívásnak, ezeket a kérdőíveket az alábbi linken érhetik el. A kitöltéshez szükséges egyedi azonosítót, jelszót és útmutatót a szervezeti egysége/eleme vezetőjétől kérheti el.


A kitöltésre nyitva álló határidők:

1. Vezetők részére:
2020. Július 13-20.
2. Orvosok és gyógyszerészek részére:
2020. Július 16-23.

3. Szakdolgozók és egyéb felsőfokú végzettségű egészségügyi dolgozók (pl. logopédus, klinikai szakpszichológus, gyógytornász, biológus) részére:
2020. Július 20-27.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu