nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-06-26 13:50
Elbúcsúzott a 67-es Honvédelmi Irányító Törzs parancsnoka
Véget ért Dr. Juhász Zsolt alezredes, az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztály kiemelt főtisztjének parancsnoki feladata, aki a kormány által létrehozott Honvédelmi Irányító Törzs (HIT) parancsnokaként biztosította a hatékony kommunikációt és együttműködést a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs és a SANOFI-AVENTIS Zrt. között.
Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport vezetője, 2020. június 17-én, a különleges jogrend megszűnésével visszavonta a korábban felállított HIT-ket, ezért Dr. Juhász Zsolt alezredes a 67-es számú HIT parancsnoka 2020. június 24-én elbúcsúzott a gyógyszergyár vezetőségétől.

A kormány által meghatározott feladatokat, melyek a vállalat és a kormányzat közötti közvetlen kapcsolat kialakítását és az információ áramlás dinamikus biztosítását jelentették, az alezredes sikeresen és eredményesen teljesítette. 

A közös eredmények megvalósulása a mindkét fél részéről biztosított együttműködési és segítő szándékra volt visszavezethető, mely egy esetleges jövőbeni újabb hullám okán történő aktivizálás esetén garanciát fog jelenteni a hatékony és eredményes együttműködés megvalósulására.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu