nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-06-12 15:54
Látogatási tilalom feloldása feltételekkel
2020. június 12-től a fekvőbeteg ellátást végző osztályokon a látogatás a következő feltételekkel engedélyezett: a hozzátartozó az intézménybe tünetmentesen (köhögés-, lázmentesen) léphet be. A hozzátartozónak szükséges a teljes szájat és orrot eltakaró szájmaszk vagy sál használata, a kéz fertőtlenítése és a 1,5 méteres távolság betartása.
A betegek védelme érdekében az alábbi szabályokat betartani szíveskedjenek:
- A látogatási idő hétfőtől-szombatig 16:00 órától 18:00 óráig, vasárnap és ünnepnap 10:00 órától 12:00 óráig valamint 16:00 órától 19:00 óráig engedélyezett.
- Az intézménybe kizárólag koronavírus tüneteivel nem rendelkező hozzátartozó léphet be. 
- Mielőtt meglátogatná beteg hozzátartozóját, kérem, használja a kórház területén több ponton kihelyezett kézfertőtlenítőt.
- A látogatás teljes időtartama alatt kötelező a teljes szájat és orrot takaró szájmaszk, sál vagy kendő használata. 
- Kiemelten fontos a 1,5 méteres távolság betartása. 
- Egy beteget naponta legfeljebb 2 látogató látogathat.
- A látogatás mátrix részlegen és az izolációs (elkülönítő) kórtermekben lévő betegek hozzátartozói számára nem lehetséges.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu