nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-06-02 11:29
Jelentős sebészeti beavatkozás
Az MH Egészségügyi Központ Általános Sebészeti Osztályán a kialakult járványügyi helyzetben is több, jelentős, az intézmény életében újszerű műtétet hajtottak végre laparoscopos eljárással. A beavatkozás országos viszonylatban is kiemelkedő.

A sebészeti osztályon folyamatos a fejlődés, átalakulás annak érdekében, hogy az osztály a hazai sebészetben mind a haladó laparoscopos profilokban, mind pedig a hepato-pancreato-biliaris sebészetben kiemelkedő szerepet tölthessen be, ezáltal is biztosítva az MH EK magasszínvonalú betegellátását. Világszerte nőtt az igény a haladó laparoscopos műtétek elvégzése iránt. Az Általános Sebészeti Osztályon a laparoscopos vastagbélműtétek már rutinszerűvé váltak.

Az országban is korlátozott számban végzett minimál invazív pancreas beavatkozások elindulhattak, így továbblépést jelent az intézményben sikeresen elvégzett hasnyálmirigy farok eltávolítása minimál invazív „kulcslyuk” módszerrel.

 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu