nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-03-23 15:36
Lakossági felhívás!
Ellátás csak sürgős, indokolt esetben, elővizsgálati pont, kérdőív

Ellátás csak sürgős, indokolt esetben 

Felhívjuk az előjegyzéssel rendelkező Betegeink figyelmét, hogy 2020.03.16-tól a tervezett egészségügyi ellátás csak sürgős szükség (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) esetén kerül elvégzésre. 

Kérjük Önöket, hogy az MH Egészségügyi Központ szakrendelésein, szakambulanciáin és a diagnosztikai vizsgálatokon ennek megfelelően, csak valóban sürgős, indokolt esetekben jelenjenek meg

Betegeinket ezekben az esetekben is 7.30-20.00 óra között várják orvosaink és ápolóink. Az elmúlt napok tapasztalatai alapján a kora reggeli órákban hosszabb sorban állás várható, ezért javasoljuk a lehetőség szerinti későbbi időpontban érkezést.


Elővizsgálati pontok

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tájékoztatja betegeit, illetve az intézménybe érkezőket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a Róbert Károly körúti székhelyen és a Podmaniczky utcai telephelyen is elővizsgálati pontot működtet. 

Az MH Egészségügyi Központ mindkét telephelyén kizárólag az elővizsgálati ponton történő áthaladást követően lehet igénybe venni minden járó- és fekvőbeteg ellátást.
Az elővizsgálat lázmérésből és kérdőív kitöltéséből áll, amely mindenkinek kötelező! Ennek bevezetése miatt megnőhet a várakozási idő. 
Kérjük Önöket, hogy várakozás közben tartsanak egymás között 2 méter távolságot!

A járó- és fekvőbeteg ellátó szakrendelések, szakambulanciák és a fekvőbeteg osztályok, valamint a diagnosztikai ellátások szolgáltatásait kizárólag azok vehetik igénybe, akiknél nem merül fel a koronavírus-fertőzés gyanúja.

Ellenkező esetben a beteg további vizsgálata a Róbert Károly körúti székhelyen a Sürgősségi Centrumban (bejárat a Róbert Károly krt. felől), a Podmaniczky utcai telephelyen pedig a Sürgősségi Fogadóhelyen (bejárat a Rippl-Rónai utca felől) történik.

Az intézmény mindenki biztonsága érdekében kéri a szíves megértést és türelmet!


Kérdőív

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tájékoztatja a betegeit, illetve az intézménybe érkezőket, hogy a Róbert Károly körúti székhelyen és a Podmaniczky utcai telephelyen lévő elővizsgálati pontoknál az áthaladási folyamat részét képezi kérdőív kitöltése is. 

A gyorsabb bejutás érdekében a kérdőív letölthető a honlapunkról.

Kérjük kedves betegeinket és a hozzátartozókat, hogy amennyiben lehetőség van rá, a kérdőívet nyomtatott és kitöltött változatban hozzák magukkal és nyújtsák át kollégáink részére. 

Szíves együttműködésüket köszönjük!
kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu