nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-03-12 15:14
Lakossági felhívás (videó)!
A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, a teljes körű látogatási tilalom elrendelésével, átmenetileg megváltozott az MH EK székhelyén található Sürgősségi Centrum gyalogos megközelíthetősége.
Mind a fekvő-, mind a járó-, mind a sürgősségire érkező betegeink érdekében, a Sürgősségi Centrumot a Pap Károly utcai főbejáraton, a kórházon keresztül nem lehet megközelíteni, hanem kizárólag a Róbert Károly körút felől, a villamosmegállóval szemben megnyitott bejárat felől. A kialakult járványügyi helyzet miatt, ennél a bejáratnál fogadó sátrat állítottunk fel, hogy a sürgősségire érkező betegeknél az elővizsgálatot a megfelelő elkülönítés mellett tudjuk végezni.
 
Kérjük betegeinket, hogy a járvány terjedésének megelőzése érdekében, csak valóban indokolt esetben keressék fel az MH EK Sürgősségi Centrumot. Továbbá felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fogadó sátorban, várakozás közben 2 méter távolságot tartsanak egymástól.
 
Kérjük betegeink megértését, együttműködését és az új útvonal használatát.
kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu