nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-02-11 14:58
Tájékoztatás
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tájékoztatja tisztelt betegeit és hozzátartozóikat, hogy az influenza jellegű megbetegedések magas száma miatt, - a járvány kiterjedésének megelőzése érdekében - 2020. február 12-től, az intézmény három telephelyén látogatási tilalom lépett életbe.
A látogatási tilalom a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyét (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.), Podmaniczky utcai telephelyét (1062 Budapest, Podmaniczky u. 109-111.) és a Szanatórium utcai telephelyét (1121 Budapest, Szanatórium u. 2/a.) érinti.

Az intézmény valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó osztályán ápolt beteg látogatása tilos!

Központi csomagátvétel, csomagátadás a látogatási tilalom idején nem működik.

Súlyos, életveszélyes állapotban lévő ápolt esetében az osztályvezető főorvos külön engedélyével naponta egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető.

Telefon alapján a vagyonőrség látogatót nem enged be.

Hét napot meghaladó bent fekvés esetén a Házirend szerinti vasárnap délelőtti látogatási időben, illetve sürgős felvétel esetén a felvétel napján, vagy másnap az ellátó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető, kifejezetten a szükséges személyes tisztaruházat és tisztálkodási eszközök folyamatos biztosítása érdekében.

A Perinatális Intenzív Centrumban influenzaszerű tünetekkel rendelkező gyermekét ápoló hozzátartozó nem tartózkodhat!

A Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon a tervezett „apás szülés” esetén a vonatkozó előírásoknak megfelelő védőfelszerelés biztosítása és a higiénés rendszabályok betartása mellett, csak tünetmentes apa lehet jelen a szülésnél.

Járóbeteg-ellátás igénybevétele esetén a vagyonőrség kérésére kötelező bemutatni a beutalót (zárójelentést, ambuláns lapot, stb.).

Sürgősségi ellátást igénylő esetben a beteget a vagyonőrség a Sürgősségi Centrumba irányítja.

Kérjük a hozzátartozókat, hogy a látogatást megelőzően a bevezetett korlátozásokról tájékozódjanak az intézmény honlapján, közösségi felületein, illetve az osztályok elérhetőségein.

Köszönjük megértésüket!

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu