nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-02-06 17:20
Részleges látogatási tilalom az MH Egészségügyi Központban
Az influenza jellegű megbetegedések magas száma miatt, - a járvány kiterjedésének megelőzése érdekében - 2020. február 07-től (péntek) részleges látogatási tilalmat vezetünk be.
A látogatási tilalom a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályt, az I. Belgyógyászat Hematológia Részleget, az Onkológiai Osztályt, a Kardiológia Osztályt, a Szülészet-Nőgyógyászati Osztályt és a Perinatális Intenzív Centrumot érinti, az alábbi szabályozással: 
- Az érintett osztályokon ápolt betegeket csak közeli hozzátartozóik látogathatják.
- Egy ápolt naponta maximum csak két látogatót fogadhat. 
- Influenzaszerű tünetekkel rendelkező személy az osztályon látogatóként, illetve gyermeket ápoló hozzátartozóként nem tartózkodhat. 
- Tervezett "apás szülés" esetén a vonatkozó előírásoknak megfelelő védőfelszerelés biztosítása, és a higiénés rendszabályok betartása mellett a tünetmentes apa a szülésnél jelen lehet.
Kérjük a hozzátartozókat, hogy a látogatást megelőzően a bevezetett korlátozásokról tájékozódjanak az intézmény osztályain, a Honvédkórház honlapján található elérhetőségeken keresztül.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu