nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2020-01-09 08:45
Rangos elismerés az MH Egészségügyi Központ dolgozójának
Budapesti Szakdolgozói Kamaráért díjat vehetett át 2019. december 6-án az MH Egészségügyi Központ munkatársa, Dr. Sabjanicsné Zsosa Éva százados. A tekintélyes elismerés átadására a Turay Ida Színházban került sor.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) díját a Honvédkórházban dolgozó szakoktató a MESZK-ben végzett érdekérvényesítő tevékenységével, emberi magatartásával, szakmai elkötelezettségével, helytállásával érdemelte ki. A pályázat elnyeréséhez szükséges volt az MH Egészségügyi Központ vezetőségének támogatása, valamint a kamarai tagok által leadott szavazatok is.

A díjazottak az ünnepélyes átadást követően családtagjaikkal egy színházi előadáson is részt vehettek.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu