nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-12-19 07:57
Óévbúcsúztató az MH Egészségügyi Központban
Évzáró állománygyűlésen búcsúztatta a 2019. évet az MH Egészségügyi Központ december 17-én.

 

Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka elismeréssel szólt az intézmény dolgozói által, a nap 24 órában nyújtott teljesítményről, megköszönte egész éves odaadó, áldozatos munkájukat.

Az eseményen a szervezeti egységek vezetői tartottak rövid összefoglalót a vezetésük alatt álló területen, az elmúlt évben történt jelentősebb eseményekről.

A rendezvény alkalmával Dr. Kun Szabó István munkájuk megbecsüléseként, valamint jubileumi születésnapok alkalmából elismeréseket adott át. 
Végezetül az MH EK parancsnoka békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánt a jelenlévőknek, valamint az intézmény teljes személyi állományának.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu