nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-12-11 08:17
Mikulás ünnepségek az MH Egészségügyi Központban
Több, mint 450 gyermeket ajándékozott meg a Mikulás, aki az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is látogatást tett az MH Egészségügyi Központ telephelyein.

A budapesti telephelyeken dolgozók gyermekei összevontan, két délután vehettek részt a Mikulás ünnepségen, ahol a Télapó megérkezése előtt a Manó és két rosszcsont Krampusz szórakoztatta az apróságokat.

A Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézetben zenés, interaktív műsorral várták a Mikulást, majd az ajándékozás után hópartival zárult a rendezvény. A Hévízi Rehabilitációs Intézetben a gyermekműsor mellett rajzversennyel készültek az ünneplésre.

A Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetben a Lóca együttes zenés műsorral, a gyerekekkel közösen énekelve várták az ajándékozást.

Hasonlóan telt a Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetben megrendezett ünnepség is, ahol a közös éneklés, táncolás után a Télapó elmesélte a december 6-ai szokás történetét.

A dolgozók gyermekei mellett a Szanatórium utcai telephelyen ápolt, idősebb betegekre is gondolt a Mikulás, őket is meglepte egy kis ajándékcsomaggal.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu