nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-11-18 11:07
Egyeztető értekezlet Kecskeméten
A pályaalkalmassági vizsgálatok megtervezését segítő egyeztető értekezletet rendeztek 2019. november 13-án az MH Egészségügyi Központ Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetben (MH EK RAVGYI).

Az MH EK kecskeméti intézetének szakemberei végzik a Magyar Honvédség Parancsnoksága, a Honvédelmi Minisztérium alárendeltségébe tartozó alakulatok, valamint az egyéb, közreműködésre felkért szervezetek, mint például a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat hivatásos állományának pályaalkalmassági vizsgálatait. 

Ez a katonai alkalmassági vizsgálat a honvédség kötelékébe belépni szándékozók egyik első állomása, mely nem csak a jelentkezéskor, de később a szolgálat folyamán is kiemelt fontosságú az egészségmegőrzés szempontjából. 

A tizenegyedik alkalommal, fél évenként megrendezett megbeszélés kiváló alkalmat teremt arra, hogy a résztvevők megvitassák, miként lehet ezeket az alkalmassági vizsgálatokat tervezhető, kiszámítható módon megvalósítani. A 2020-as év első felében tervezetten 9080 fő vizsgálata fog megvalósulni. Az értekezleten valamennyi katonai alakulat képviselője jelen volt, növelve az együttműködés hatékonyságát.

Az intézet vizsgálati kapacitását figyelembe véve, az előző értekezlet óta eltelt időszakban 12155 fő pályaalkalmassági vizsgálatát végezték el az MH EK Kecskeméten dolgozó munkatársai.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu