nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-11-11 09:57
Katonai felsővezetők látogatása az MH Egészségügyi Központban

A jövő katonai felsővezetői  látogattak az MH Egészségügyi Központba (MH EK) 2019. november 7-én.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, Katonai Felsővezető Szakirányú Továbbképzési Szak 29. tancsoportjának (KFSZTSZ-29) 12 hallgatója, Szilágyi Tibor alezredes vezetésével járt intézményünkben.
A KFSZTSZ-29 vezetőjét valamint az alakulatoktól érkező ezredes, alezredes hallgatókat   Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy az MH EK parancsnoka és Csókos Gábor ezredes, törzsfőnök fogadta. 
A szak hallgatói az immáron hagyományosnak nevezhető látogatáson betekintést kaptak az intézmény speciális rendeltetéséből adódó szervezeti felépítésébe, feladatrendszerébe és a vegyes finanszírozásból adódó kihívásokba, ízelítőt kaptak a mindennapi feladatok tárházából illetve rövid és hosszú távú tervekről is szó esett.
A parancsnok az intézmény általános bemutatását követően kitért a Honvédkórház szakember-utánpótlásban játszott kiemelkedő szerepére, bemutatta a NATO katona-egészségügy elveit és az egészségügyi biztosítással kapcsolatos hazai feladatokat, missziós egészségügyi tevékenységeket.
A NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központról szóló tájékoztató előadást Dr. Tóth Zoltán alezredes, NATO KEKK Interoperabilitási Osztály, osztályvezető helyettese tartotta.
A delegáció a Honvédkórház Sürgősségi Centrumának életébe is betekintést nyerhetett. A kórházbejárás alkalmával Dr. Muzsay Ildikó ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatójának kíséretében megtekintették a centrum ambuláns és fektető részét.
Elmondható, hogy az alakulatok tevékenységi körének helyszínen történő megismerése fontos a jövő felsővezetői számára, ezért a katona-egészségügy speciális területének ismerete is elengedhetetlen.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu