nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-11-08 08:55
Civil-katonai együttműködés
Az MH Egészségügyi Központ feladatrendszerében nemcsak a civil egészségügyi ellátás kap helyet, hanem többek között a védelem-egészségügy, a harctéri életmentés és a missziós egészségügyi felkészítés is. Az intézmény Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetében (EÜFTI) dolgozó szakemberek munkája, hogy egészségügyi alap és szakkiképzéseket tartanak katonák számára, emellett a különböző társadalmi intézményekkel folytatott együttműködések alapján civilek is bepillantást nyerhetnek az ilyen jellegű kiképzésekbe, ezzel is erősítve a civil-katonai kapcsolatokat.

Ezen együttműködés alapján a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnázium és Szakközépiskolájának vezetői, tanárai és oktatói tettek izgalmas szakmai látogatást az EÜFTI Tünde utcai létesítményében 2019. november 07-én.

A résztvevők Bánsági László ezredes, intézetvezető átfogó előadása mellett, megtekinthették a Harctéri Életmentő Katona egészségügyi szakkiképzés szimulációs gyakorlati blokkját, valamint a demonstrációs oktató kabinetben a gyakorlati felkészítést. Az EÜFTI szakemberei a harctéri sérültellátás specialitásait és az egészségügyi szakkiképzések során használt korszerű oktatási eszközöket is bemutatták.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu