nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-11-05 21:35
Mindenki mögöttük
Első helyezést ért el az MH Egészségügyi Központ dolgozóiból álló női pisztolycsapat a 2019. október 30-án megrendezett Nemzeti Hadipisztoly Lőbajnokságon.
Az Orosz Krisztina őrnagy, Myszoglád Rita százados és Győrffy Katalin főtörzsőrmester alkotta csapat kiemelkedő teljesítménnyel szerezte meg az első helyért járó aranyérmet, megelőzve olyan alakulatok csapatait, mint például a debreceni MH 5. Bocskai Lövészdandár vagy az MH Pápa Bázisrepülőtér.

A Honvéd Kossuth Lövész Klub és a Honvédelmi Sportszövetség által szervezett bajnokságot az MH Altiszti Akadémia belső lőterén rendezték meg.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu