nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-10-29 10:06
Kiváló eredmények
Méltó befejezés. Így foglalható össze a Kínában megrendezett 7. CISM Katonai Világjátékok utolsó napjának mérlege. Október 27-én ugyanis triatlonistáink – köztük Polonyiné Dr. Svéd Krisztina Amelita őrnagy, az MH Egészségügyi Központ adjunktus főtisztje- két újabb bronzérmet szereztek, ezzel összesen hétre növelve a csaknem kéthetes versenysorozaton megszerzett medálok számát.

A katonai világjátékok utolsó napján rendezett triatlon versenyszámban, senior korcsoportban Polonyiné dr. Svéd Krisztina Amelita őrnagy, az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési osztályának adjunktus főtisztje, sportszakorvos harmadikként ért célba a nyílt vízi (18°C fokos tavi) úszást, kerékpározást és futást követően. Róth Balázs százados és Gajó Péter törzszászlós alkotta háromfős csapatuk pedig összesítésben szintén a dobogó harmadik helyét foglalhatták el. Tóth Tamás Bence törzsőrmester és Faldum Gábor tartalékos szakaszvezető az „elite” kategóriában fej-fej mellett haladva hetedikként és nyolcadikként értek célba, Bragmayer Zsanett Zita tartalékos szakaszvezető pedig tizennegyedikként futott be.

Az egy arany, (Lőrincz Viktor főhadnagy birkózó), három ezüst (férfi vívócsapat, Salánki Evelin őrmester judo, Marosi Ádám százados és Guzi Blanka tartalékos szakaszvezető páros öttusa) és szintén három bronzérem (Asztalos István tartalékos zászlós ejtőernyőzés, Polonyiné dr. Svéd Krisztina Amelita őrnagy és a vegyes senior triatloncsapat) együttese hazánkat a 25. helyre tűzte fel a 106 nemzet alkotta ranglistán. 

 

Ahogy az az elmúlt napok statisztikái alapján is várható volt, a katonák olimpiáját – az országok közötti versenyben – Kína nyerte meg, összesen 239 érmet szerzett, köztük 133 aranyat. Oroszország végzett a második helyen, 161 medállal, amiből 51 első helyezést ért és harmadik lett Brazília 88 dobogós helyezéssel, amelyek között 21 aranyérmet is átvehettek. 

Forrás: honvedelem.hu

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu