nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-10-22 16:09
Emlékezés és elismerések

Ünnepi állománygyűlés keretében emlékezett meg az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójáról az MH Egészségügyi Központ 2019. október 22-én.

Az MH Egészségügyi Központ 120 éves múltú intézményként kiemelten nagy hangsúlyt helyez a történelmi események emlékének ápolására, értékeink megőrzésére.
Az 1956. október 23-i forradalom és szabadságharc alkalmából rendezett ünnepséget Tóvizi Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészséges Budapest Programért felelős miniszteri biztosa, valamint Dr. Dirk-Friedrich Klagges dandártábornok, a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ júliusában kinevezett igazgatója is megtisztelte jelenlétével.
A forradalom és szabadságharc eseményeire, hátterének felidézéshez Dr. Nagy Tamás alezredes, hadtörténész lebilincselő előadásával emlékezhettek a jelenlévők. Beszédében a tényeket több esetben is személyes történeteken keresztül illusztrálta, így felidézve a kor eseményeit. Előadásának zárógondolataként kiemelte, hogy 30 éve élhetjük meg annak eredményét, amiért a forradalom és szabadságharc alatt küzdöttek.
Az ünnepségen Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az intézmény parancsnoka elismeréseket adott át munkatársainak, valamint a jelenlévők meghallgathatták az idén 70 éves Honvéd Együttes művészeinek műsorát.
kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu