nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-10-16 12:45
Fát ültettek az MH Egészségügyi Központ dolgozói
A fa ültetés az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy tegyünk valamit a környezetünkért. Ennek kapcsán, valamint az összetartozást szimbolizálva az MH Egészségügy Központ néhány egészségügyi dolgozója fát ültetett el az intézmény székhelyén 2019. október 15-én.

Nagy Éva a Bőrgyógyászat Szakrendelő szakasszisztense a környezetvédelem mellett közösségteremtő célzattal szervezte meg az eseményt. „Tesszük a dolgunkat, csak rohanunk és nincs idő megállni, sétálni a kórház udvarán.Ezért is született meg a gondolat, hogy ültessünk fát, mert akkor van esély arra, hogy időnként megálljunk kicsit, megcsodáljuk, gondozzuk a fát, törődjünk vele”- mondta az ültetés ötletgazdája.

Az elültetett vöröslevelű cseresznyeszilva gyökerei alá időkapszulát és üzeneteket is elhelyeztek üzenve az utókornak, hogy fontos a közösség összetartó ereje. 

Az elültetett vöröslevelű cseresznyeszilva gyökerei alá időkapszulát és üzeneteket is elhelyeztek üzenve az utókornak, hogy fontos a közösség összetartó ereje. 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu