nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-10-10 11:24
Rektori látogatás
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, Dr. Koltay András látogatott az MH Egészségügyi Központba  2019. október 9-én.

A szakmai látogatás, a 2019. július 19-én, a két intézmény által megkötött megállapodásban meghatározott hosszú távú együttműködés első eseménye volt, melyre Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka meghívására érkezett a  Közszolgálati Egyetem rektora, a tudományos dékán helyettes, Dr. Krajnc Zoltán ezredes kíséretében.

A vendégek, a vezető állomány társaságában hallgathattak meg előadást a központ feladatairól, működéséről, illetve a NATO Katona-Egészségügyi Kiválósági Központ munkájáról.
Ezt követően a látogatók egy rövid kórházbejáráson betekintést nyerhettek a Sürgősségi Centrum, valamint a Járóbeteg Szakrendelő Intézet mindennapi életébe, a beteg fogadás és ellátás folyamataiba az ott alkalmazott rendszerekbe.

Az esemény az  Egyetem és a MH Egészségügyi Központ szakmai együttműködésének további kiépítéséhez adott jó alapot.  

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu