nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-10-09 11:20
Méltó elismerésben részesült az MH Egészségügyi Központ rezidense
Dr. Káplár Zoltán, az MH Egészségügyi Központ Központi Radiológiai és Diagnosztikai Osztály rezidense nyerte el a „Kiváló rezidens 2019” pályázatot. A díjat 2019. október 8-án vehette át a Hungexpo területén megrendezett II. Hungaromed Kiállításon és Konferencián.

 

Az idén hetedik alkalommal hirdették meg a „Kiváló rezidens” pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkárság, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság valamint az Egészségügyi Szakmai Kollégium támogatásával.

 

A pályázók értékelésénél az egyetemi és rezidensi évek vonatkozásában többek között figyelembe vették a tudományos diákköri aktivitást, az önkéntes segítői jogviszonyt, az egészségüggyel kapcsolatos vallási és civil szervezetekben vállalt tevékenységet, a megjelent publikációk számát, a diploma minősítését, korábbi mentős gyakorlatot, az elvállalt ügyeletek számát és a jelen kutatói munkát. A beérkezett pályázatokat egyetemi tanárok, egészségügyi társulások elnökei bírálták el.

Dr. Káplár Zoltán 2018 eleje óta dolgozik az MH Egészségügyi Központban. A radiológia szakterületét az összetett szakmai felépítés miatt választotta, azon belül személyes indíttatásból, a sport iránti szeretete miatt irányult a figyelme a mozgásszervi elváltozások irányába. Kutatómunkája során a későbbiekben az intervencionális radiológiával szeretne foglalkozni. 2019 kiváló rezidense a szakorvosképzést követően is az MH Egészségügyi Központban képzeli el a jövőjét az intézményben megszerezhető képességek és az itt megtanulható szakmai ismeretek további elsajátítása érdekében.

Az elismeréssel járó díjat az október 8-i gálaesten vehette át a Radiológiai Osztály rezidense.

Fotó: Juhász Melinda 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu