nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-09-19 10:50
Munkában a harctéri sérült-szimulátor Pécsett
Honvédelmi napon népszerűsítették a katona-egészségügyi pályát a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ képviseletében az Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet (EÜFTI) munkatársai 2019. szeptember 12-én.

Lőfegyver-bemutató és különleges harci járművek várták az érdeklődőket a Pécsi Honvédelmi Napon, ahol nagy hagyománya van a honvédelemnek. A harci járművek és katonai tehergépjárművek megtekintése mellett, a résztvevők az egészségügyi ismereteiket is bővíthették.

Az EÜFTI szakemberei a harctéri sérültellátás specialitásait és az egészségügyi szakkiképzések során használt korszerű oktatási eszközöket mutatták be az érdeklődőknek, akik számára az EÜFTI sátránál egész nap lehetőség kínálkozott az egészségügy e területével megismerkedni. A harctéri sérültellátás eszközei mellett, a jelenlévők közelebb kerülhettek a számítógép által vezérelt trauma szimulátor megismeréséhez, illetve alkalom nyílt az újraélesztés megtanulására és gyakorlására is.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu