nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-09-13 07:54
Harctéri életmentés az Országos Mentési Versenyen
Az Országos Mentőszolgálat szervezésében, 2019. szeptember első hétvégéjén került megrendezésre több mint 70 csapattal és közel 500 résztvevővel az Országos Mentési Verseny Bükkszéken. A verseny 9 kategóriában, több száz sürgősségi ellátást igénylő szituációban zajlott. A civil ellátásban résztvevők mellett, hivatásos szervek csapatai is elindultak a megmérettetésen, így a Magyar Honvédség szakemberei is. 
Idén először, taktikai helyszín is szerepelt a versenyben, amely lehetőséget adott a Magyar Honvédség egészségügyi szakállományából szerveződött csapatok számára, hogy megmutassák a harctéri sérültellátásban szerzett képességeiket is.
 

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet (MH EK EÜFTI) szakemberei, Havasi János őrnagy és Kovács Kamilla hadnagy a taktikai helyszíni ellátás állomáshelyének kialakításában, a sérült maszkolásában, eszközök biztosításában és a csapatok munkájának pontozásában vett részt, ezzel segítve a szervezők munkáját.

A rangos eseményen való részvétel és együttműködés az Országos Mentőszolgálat szakembereivel rendkívül jó lehetőség volt az MH EK EÜFTI dolgozói részére a tapasztalatszerzésre és a későbbi hasonló együttműködések megalapozására.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu