nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-09-12 15:33
Kiemelkedő szakmai együttműködés életmentő helyzetben
Három orvos szakma bevonásával sikeres életmentő műtétet hajtottak végre a Honvédkórház orvosai a megfelelő diagnosztikának és a szervezésnek köszönhetően.
Az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház mind fővárosi, mind országos szinten az egyik legnagyobb akut ellátó hely. Az utóbbi években valós centrumkórházzá vált és a főváros viszonylatában az egyetlen olyan egészségügyi szolgáltató, amely valamennyi szakmát képviselve az egészségügyi ellátás közel teljes spektrumát tudja nyújtani.  Ennek köszönheti jelenlegi stabil állapotát az a tatabányai beteg is, aki a főverőér (aorta) repedése miatt ér és szívsebészeti ellátás céljából került felvételre a Honvédkórház Sürgősségi Centrumába. Ellátása során az életmentéshez olyan komplex beavatkozások történtek, ahol alapvető volt, hogy egyszerre álljon rendelkezésre érsebész, szívsebész, intervenciós radiológus és a kardiológia szakmaterületének III-as progresszivitási szintű gyakorlata Az időben történő interdiszciplináris ellátás tette lehetővé a beteg túlélését és gördülékeny felépülését.

A társszakmák megfelelő és összehangolt munkája, valamint a komplex gyógyításhoz szükséges III-as progresszivitási szintű ellátás nélkül az eredményes beavatkozás nem valósulhatott volna meg.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu