nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-08-16 10:39
Fotópályázat
Az MH Egészségügyi Központ munkatársainak fényképei is díjazásra kerültek a Katonai Meteorológia Napja alkalmából meghirdetett fotópályázaton.

A fotópályázatot az MH Geoinformációs Szolgálat hirdette meg a Katonai Meteorológia Napja alkalmából, melyre 41 pályázótól 405 db fénykép érkezett.  

Az MH Egészségügyi Központ két munkatársa, Dóra Réka biológus és Hegedűs Csaba százados, egészségfejlesztési szakember beküldött fényképeit is a díjazottak közé választotta a bíráló bizottság. 

Dóra RékaDóra Réka

Az MH Egészségügyi Központ gratulál a munkatársak elért eredményeihez!

Hegedűs Csaba

Dóra Réka

Hegedűs Csaba 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu