nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-08-15 07:36
Idén is a Honvédkórház látta el a Sziget Fesztiválon megsérült személyeket
A Honvédkórház 2019-ben is kiemelt szinten kezelte a Sziget Fesztivál egészségügyi biztosítását.
A rendezvényen idén, mintegy 150 sérült szakszerű ellátására került sor.
Az esemény helyszíne a Honvédkórház sürgősségi ellátási körzetéhez tartozik, így nem csak a fesztivál területén, hanem külön erre kialakított váróhelyiségben látta el a sérülteket a kórház Sürgősségi Centruma és Baleseti Sebészeti Osztálya.
A megnövekedő betegforgalomra előzetes intézkedésekkel is készültek, többek között a nagyszámú külföldi vendég miatt, angolul, németül és franciául beszélő önkéntes orvostanhallgatók is bevonásra kerültek a betegek ellátásába.
A pozitív tapasztalatok alapján a Honvédkórház a későbbiekben is számít az idegen nyelvet jól beszélő önkéntesek részvételére a Sziget Fesztivál teljes időtartama alatt.
Újdonság volt az óránkénti „shuttle” járat, amely díjmentesen visszaszállította a Szigetre az ellátott betegeket.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu