nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-08-09 12:47
Prevenciós program Tápiószecsőn

Az MH Egészségügyi Központ dolgozói prevenciós programmal részt vettek az MH Anyagellátó Raktárbázis családi és nyílt napján 2019. augusztus 2-án.

A tápiószecsői Bázisparancsnoksága megalakulásának 65. évfordulója alkalmából rendezett eseményen a Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet Egészségfejlesztési Osztály sátránál az érdeklődőknek lehetősége volt különböző témájú (testmozgás, táplálkozás, folyadékfogyasztás, szív és érrendszer stb.) kérdőívek kitöltésére, melyek megbeszélését és kiértékelését követően, az elért pontszámok alapján számos prevenciós ajándék közül választhattak.

Az MH Egészségügyi Központ kiemelten támogatja a prevenció és az egészséges életmód népszerűsítését, mind a civil, mind pedig a katonai területen is.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu