nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-08-02 10:27
Sikeresen véget ért a bangladesi sziámi ikrek szétválasztó műtétje
A koponyájuknál összenőtt ikerpár végső, több mint 30 órás szétválasztó műtétje sikeresen befejeződött a bangladesi Dakka városában- adta hírül a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány. A beszámoló szerint az ikrek állapota stabil, azonban még szövődmények felléphetnek. Az operációt a 35 fős magyar orvosi-egészségügyi csapat Dr. Csókay András idegsebész, az MH Egészségügyi Központ főorvosának vezetésével végezte el.

Az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház 11 fő egészségügyi szakemberrel, valamint eszközparkkal is támogatta a műtét sikerességét.  

Fotók: Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány, Tábori András

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu