nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-07-26 13:12
Tabletet kapott az MH Egészségügyi Központ PIC-Újszülött Osztálya
A „Családbarát ország” elnevezésű, Európai Uniós projekt keretein belül egy korszerű tabletet vehetett át az MH Egészségügyi Központ PIC-Újszülött részleg vezetője, Dr. Korcsik József részlegvezető főorvos 2019. július 26-án. 

A program részeként a családot alapító szülők a gyermek megszületését követően kelengyecsomagot vehetnek át. Ezeknek a csomagoknak az adminisztrációja eddig papír alapon történt, az átvett tablet azonban lehetőséget kínál az elektronikus ügyintézésre, ezzel könnyítve a részlegen dolgozó ápolónők munkáját. Az eszközt Bitay Anna, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. képviselője adta át.

Az átadáson az MH Egészségügyi Központ részéről Dr. Szegedi Róbert, a Gyógyító és Betegellátó Intézet igazgatója is jelen volt.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu