nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-07-25 15:44
Alapfokú egészségügyi képzést biztosít az MH Egészségügyi Központ
Szerződést kötött az MH Egészségügyi Központ és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO). A szerződést Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka és Vladimir Rakhmanin, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének főigazgató-helyettese, valamint Európáért és Közép-Ázsiáért felelős regionális vezetője írta alá 2019. június 25-én.

A FAO Kossuth téri székházában megkötött megállapodás alapján az MH Egészségügyi Központ védelem-egészségügyi szakemberei alapszintű elsősegélynyújtás oktatást biztosítanak az ENSZ magyarországi dolgozóinak, ezzel is elősegítve az egészségügyi ismeretek hatékony és megfelelő szintű, akár baleset, rosszullét esetén történő felhasználását. Az MH Egészségügyi Központ Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet oktatói magas szakmai felkészültséggel rendelkeznek: harctéri életmentésben, illetve missziós katonák felkészítésében vesznek részt.

Az évente öt alkalommal megtartott képzés elméleti és gyakorlati óráin a munkavállalók megismerik az elsősegélynyújtás szabályait, illetve a szimulációs feladatoknak köszönhetően a gyakorlásra is lehetőségük van.

Rosszullét esetén nagyon fontos, hogy a lehető leggyorsabban megkezdődjön az elsősegélynyújtás. Az MH Egészségügyi Központnak ezért is kiemelt célja a lakosság egészségügyi ismereteinek bővítése.

A szerződéskötésen az MH Egészségügyi Központ részéről jelen volt továbbá Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok, MH egészségügyi főnök valamint Bánsági László ezredes, az MH EK Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet, intézetvezetője.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu