nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-07-25 14:34
Tájékoztatás lakossági, egészségügyi hulladékgyűjtésről
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ lehetőséget biztosít valamennyi telephelyén a lakosságnál képződő egészségügyi éles-, szúró hulladékok, többek között az elhasznált inzulinos pen-ek, interferon, valamint az otthon beadható vérhígító és egyéb készítmények tűvel ellátott injekciós fecskendők, eszközök térítésmentes gyűjtésére.
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tájékoztatja a tisztelt lakosságot, betegeit és a hozzátartozókat, hogy a lakossági gyógyszerellátás során képződött gyógyszerhulladékkal kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 11/2017. (VI. 12.) EMMI rendeletnek megfelelve a lakosságnál képződő éles-, szúró eszközök gyűjtésére térítésmentesen lehetőséget biztosít valamennyi telephelyén.
Az egyedi ledobó nyílással ellátott speciális gyűjtőeszközökbe helyezhető többek között az elhasznált inzulinos pen-ek, interferon, valamint az otthon beadható vérhígító és egyéb készítmények tűvel ellátott injekciós fecskendői is.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a képen látható speciális gyűjtőeszközökbe nem helyezhetők a lejárt szavatossági idejű, fel nem használt vagy egyéb okból kidobásra kerülő gyógyszerek, gyógyászati készítmények, azok továbbra is a közforgalmú patikákban adhatóak le térítésmentesen.
Együttműködésüket köszönjük!
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu