nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-07-25 07:33
Újabb sportsikert ért el az MH Egészségügyi Központ munkatársa
Körtvélyessy Gabriella újabb sikereket ért el futócéllövészetben ezúttal a Gyenesdiáson megrendezett Európa-bajnokságon.

A július 8-15-e között megrendezett kontinens versenyen két bronzéremmel, egy 5., 6. illetve 7. helyezéssel térhetett haza a korábbi többszörös országos bajnok, Európa-bajnoki ezüst-, és bronzérmes versenyzőnő, aki az MH Egészségügyi Központ munkatársa. A két bronzérmet csapatban, az 5. helyezést  a programban először szereplő 40 lövéses vegyes csapatversenyben, míg a 6., 7. helyezést egyéni versenyszámban érte el.

A sportlövő a vegyes csapatversenyben csapattársával sokáig az éremért harcolt, azonban a szétlövés nem nekik kedvezett, így szerezték meg végül a szintén nagyszerű eredménynek számító ötödik helyezést. Felkészülésében a szintén az MH Egészségügyi Központban dolgozó Farkas Dóra gyógytornász is részt vett.

Körtvélyessy Gabriella a júniusi Országos Bajnokságon is remekelt, kétféle szakágban is dobogóra állhatott: egy ezüst-, és egy bronzéremmel térhetett haza.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu