nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-07-19 12:27
Megállapodás az MH Egészségügyi Központ és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem között
Együttműködési  megállapodást kötött az MH Egészségügyi Központ és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Az aláírásra 2019. július 19-én, pénteken került sor a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, amelyet Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka, valamint Dr. Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora írta alá.

Az együttműködés célja a hazai felsőoktatás értékteremtő eredményességének növelése, az MH egészségügyi szolgálata tapasztalatainak felhasználása, az önkéntes egészségügyi tartalékos szolgálat kiépítése, illetve a két intézmény szellemi kapacitásának összehangolása.

A megállapodással az érintettek kifejezik azon szándékukat, hogy kutatási eredmények kölcsönös hasznosítása érdekében hosszú távon együtt kívánnak működni az oktatás, a tudományos kutatás, és a tudományos ismeretterjesztés területein. 


legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu