nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-07-08 14:49
Orvostanhallgatók kezdték meg gyakorlatukat az MH Egészségügyi Központban
Több, mint 60 orvostanhallgató kezdte meg nyári gyakorlatát az MH Egészségügyi Központ különböző betegellátó osztályain.

A harmad és negyed éves tanulók az MH Egészségügyi Központban sajátíthatják el az egyetemeken megszerzett elméleti tudáshoz szükséges gyakorlati kompetenciákat. A gyakorlaton a budapesti, a pécsi, a szegedi, a debreceni valamint a marosvásárhelyi orvosi egyetemről is érkeztek orvosi pályára készülő hallgatók.

A vizsgaidőszak végeztével, a nyári időszakban folyamatosan érkeznek diákok az MH Egészségügyi Központba a kötelező szakmai gyakorlat letöltésére.

Katonai kórházként az MH egészségügyi Központban gyakorlatot szerző tanulók nem csak a civil egészségügyi ellátás feladatait tanulhatják meg, hanem betekintést nyerhetnek a katona-egészségügy kínálta speciális feladatrendszerbe is.

Az MH Egészségügyi Központ gyakorló kórházként kiemelt figyelmet fordít az oktatásra, ezzel is hozzájárulva a fiatal egészségügyi szakemberek képzéséhez.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu