nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-06-27 11:23
Családi és nyílt nap a Petőfi-laktanyában
Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár és az MH Katonai Rendészeti Központ szervezésében tizenkettedik alkalommal rendeztek családi és nyílt napot a Petőfi laktanyában, ahol a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ munkatársai testmozgás, táplálkozás, folyadékfogyasztás, szív és érrendszer témában segítették tanáccsal az érdeklődőket.

A laktanya kapui reggel 9 órakor nyíltak meg a családtagok, barátok és az érdeklődő civilek előtt. Az első látványos programot az MH Ludovika Zászlóalj honvéd tisztjelöltjei hajtották végre katonai testnevelés sportbemutató formájában. Ezt követően a dinamikus bemutatóké volt a főszerep, mint pl. a MH KRK kutyás bemutatója, a Különleges Díszelgő Csoport „produkciója”, az MH Központi Zenekar gyepshowja, az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred tűzszerész bemutatója, valamint az egészséges életmód és a sport jegyében Szentgyörgyi Rómeó tartott aerobic-bemutatót. Fellépett az Irigy Hónaljmirigy, Fehér Adrienn, a FittMóka, a Salsa Diabolica táncegyüttes, Fricska Táncegyüttes, valamint kyokushin karate bemutatót is megtekinthettek az érdeklődők. A nap során lehetőség nyílt laktanya-látogatásra, az MH BHD és az MH KRK haditechnikai eszközeinek és felszerelésének megismerésére és más, a családoknak, gyerekeknek szóló programokon való részvételre is.

 

Az Egészségfejlesztési Osztály sátránál az érdeklődőknek lehetősége volt különböző témájú (testmozgás, táplálkozás, folyadékfogyasztás, szív és érrendszer stb.) kérdőívek kitöltésére ismeretszerzés céljából. A kérdőíveket helyesen kitöltők népszerű prevenciós ajándékaink közül választhattak.

 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu