nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-06-19 09:34
Kiváló sporteredményt ért el az MH Egészségügyi Központ dolgozója
A Magyar Sportlövők Szövetsége 2019. június 5-9. között rendezte meg a gyenesdiási Sportlőtéren az 50 méteres futócél versenyszámok Országos Bajnokságát. Az MH Egészségügyi Központban dolgozó Körtvélyessy Gabriella rajthoz állt a versenyen, ahol egy ezüst-, illetve egy bronzérmet nyert.

Az Ügyviteli Alosztály dolgozója 1984-ben kezdett el versenyszerűen a sportlövészettel foglalkozni. Kisebb kihagyás után, hat éve újra a válogatott keret tagja. A korábbi többszörös országos bajnok, Európa-bajnoki ezüst-, és bronzérmes versenyzőnő az Országos Bajnokságon kétféle szakágban ért el dobogós eredményeket: 30+30-as kategóriában ezüstérmet, míg 40 vegyes kategóriában bronzérmet vihetett haza.

Gabriella munka mellett készül fel a versenyekre, azonban nehezíti a felkészülést, hogy csak néhány lőtér alkalmas a futócél versenyszám gyakorlására.

A sportolónő a szentendrei Honvéd Kossuth Lövész Klubnál készül fel a következő megmérettetése, amely a július 8-15. között megrendezésre kerülő Sportlövő Európa-Bajnokság lesz szintén a gyenesdiási Sportlőtéren.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu