nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-06-17 13:00
Ismételten vizsgát tettek az MH Egészségügyi Központban a Semmelweis Egyetem hallgatói
2019 májusában 14 fő képalkotó diagnosztikai analitikus hallgató tette le záróvizsgáját az MH Egészségügyi Központ Központi Radiológiai Diagnosztika Osztályán.
A Radiológiai Osztály munkatársai 2007 júniusától vesznek részt a Semmelweis Egyetem hallgatóinak képzésében. Több másik intézmény mellett az osztály gyakorlóhelyként is szolgál a négy éves BSC képzésben résztvevő képalkotó tanulók számára, így a kórház dolgozói aktívan részt vettek a diákok felkészítésében, akik sikeres záróvizsgát teljesítettek.
Az ország egyik legnagyobb kórházaként az MH Egészségügyi Központ egyik kiemelt feladata, hogy folyamatosan részt vegyen a jövő egészségügyi dolgozóinak a képzésében.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu