nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-06-17 12:49
Neves konferenciára kapott meghívást az MH Egészségügyi Központ orvosa
2020 októberében az Egyesült Államokbeli New York-ban rendezik meg az AVM világkongresszust, amelyre főelőadóként meghívást kapott Dr. Hudák István, az MH Egészségügyi Központ Idegsebészeti Osztály idegsebésze. 

Dr. Hudák István az érpályán belüli sebészet egyik úttörője, az általa kifejlesztett technikával speciális műtétek elvégzése valósítható meg. A jövőre ötödik alkalommal megrendezésre kerülő endovaszkuláris idegsebészeti konferencián ennek az újszerű módszernek a bemutatására kérték fel az amerikai szervezők.

Fotó: http://drhudak-istvan.wezzpage.hu

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu