nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-01-14 15:59
Teljes körű látogatási tilalom a Honvédkórházban
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ gyógyító telephelyein az influenza jellegű megbetegedések magas száma miatt, -a járvány kiterjedésének megelőzése érdekében- 2019. január 18-tól teljes körű látogatási tilalmat vezettek be.

A látogatási tilalom a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyét (Honvédkórház), a budapesti Podmaniczky utcai, Szanatórium utcai, a balatonfüredi (Kardiológiai Rehabilitációs Intézet), és mindkét hévízi telephelyeit érinti.

Kérjük a hozzátartozókat, hogy a látogatást megelőzően a bevezetett korlátozásokról tájékozódjanak az intézmény osztályain, a Honvédkórház honlapján található elérhetőségeken keresztül.

Tájékoztató itt.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu