nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2019-01-01 14:28
A Honvédkórházban született az első fővárosi baba
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórházban született meg a 2019. év első fővárosi csecsemője.
A kis Vilma január elsején 02 óra 55 perckor 3170 grammal és 54 centiméterrel látott napvilágot, édesanyja első gyermekeként. A baba és a mama is jól vannak - számolt be erről Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az intézmény megbízott orvosigazgatója, aki személyesen is gratulált a szülőknek.

A Magyar Állami Operaház kedves hagyománya keretében Ókovács Szilveszter főigazgató az első budapesti újszülöttet és anyukáját „Útravaló" c. komolyzenei CD-jével köszöntötte.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu