nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2018-12-20 08:47
Óévbúcsúztató az MH Egészségügyi Központban
Évzáró értekezlet keretében búcsúztatta az évet az MH Egészségügyi Központ 2018. december 19-én.

Az év vége felé közeledve Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka felidézte a 2018-as év főbb eseményeit.

Az értekezleten rendhagyó módon részt vett Donald Ray Baker ezredes, az Amerikai Egyesült Államok vezető védelmi képviselője, Budapestre akkreditált véderő attasé. Baker ezredes beszédében a magyarországi amerikai nagykövet szavait tolmácsolta, aki köszönetét fejezte ki azért a gyors egészségügyi reagálásért és ellátásért, amelyet egy megsérült amerikai katona irányába tanúsított a Honvédkórház 2018. november elején. Az amerikai hadsereg katonája Budapesten sérült meg feladat végrehajtás közben, akit az intézmény orvosai, nővérei szakszerűen elláttak, és ennek köszönhetően maradt életben. 

A rendezvény zárásaként Kun Szabó István munkájuk megbecsüléseként, valamint jubileumi születésnapok alkalmából elismeréseket adott át. Hangsúlyozta, hogy a köszönet azonban az MH Egészségügyi Központ minden dolgozójának szól, hiszen az intézménynek az év minden napján, 24 órában rendelkezésre kell állnia.

Az MH EK parancsnoka a közelgő ünnepek alkalmából családi körben töltött kellemes pihenést és az újévre további sikereket kívánt a jelenlévőknek, valamint az intézmény teljes személyi állományának.


kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu