nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2018-12-15 07:29
Életet mentett az MH Egészségügyi Központ orvosa
Az MH Egészségügyi Központ szakorvosa, Dr. Sasvári Ádám főhadnagy 2018. december 11-én Érden mentett életet egy közúti baleset szemtanújaként.

A Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály aneszteziológusa munkába menet közben lett figyelmes egy balesetre, ahol gyalogos gázolás történt. Dr. Sasvári az esetet látva azonnal a sérülthez sietett és megkezdte az ellátását, amelynek közben a beteg fokozatosan romló állapotára lett figyelmes. Ezt tapasztalva bicskát kért az idő közben helyszínre érkező rendőröktől, amellyel egy néhány centiméteres bemetszést ejtve a sérült mellkasán stabilizálta az állapotát az Országos Mentőszolgálat szakembereinek megérkezéséig.

A beteg további kezelése nem az MH Egészségügyi Központban történik, ennek ellenére azonban a szakorvos figyelemmel követi a beteg állapotát.Valószínűsíthető, hogy a sérült gyalogos életben maradásához nélkülözhetetlen volt Dr. Sasvári Ádám szakszerű orvosi beavatkozása. 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu