nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2018-12-14 14:45
Új ágymatracok az MH EK Szanatórium utcai telephelyén
Korszerű, prevenciós, ágymatracokat kapott az MH Egészségügyi Központ III. számú, Szanatórium utcai telephelye december 14-én.
A Szanatórium utcai telephely az intézmény harmadik legnagyobb telephelye Budapesten, ami egy városi kórház nagyságrendet képvisel. Az intézetben meglévő ágyak kétharmadán, összesen 175 db fekvőhelyen cserélik a matracokat január elején. A beszerzés teljes mértékben – a felelősségteljes gazdálkodásnak köszönhetően – az MH EK saját költségvetéséből történt és várható a telephely más fekvőbeteg osztályain is a matraccsere. A matracok a krónikus utókezelő osztályokon fognak helyet kapni. A cserét az indokolta, hogy a régi matracok már elhasználódtak, és az újak már korszerűek, valamint megakadályozzák a nyomási fekély kialakulását. 

A matracok szállítása két részletben történik, december 14-én és december 17-én, amelyre a Szanatórium utcai telephelyen dolgozók karácsonyi ajándékként tekintenek, és ezúton is köszönik az intézmény vezetőségének, hogy a beszerzésre lehetőséget biztosítottak, ezzel is emelve a betegellátás színvonalát. 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu