nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2018-12-12 11:59
Mikulás járt az MH Egészségügyi Központban
Idén is meglátogatta a Mikulás az MH Egészségügyi Központban dolgozók gyermekeit a vidéki telephelyeken, valamint a Róbert Károly körúti székhelyen is. A Mikulás ünnepségeken összesen 491 gyermek vett részt.

A budapesti telephelyeken dolgozók gyermekei a nagy érdeklődésre való tekintettel három nap vehettek részt a székhelyen megrendezett Mikulás ünnepségen, ahol több, mint 15 gyermek vett részt. A Mikulás megérkezése előtt a gyermekek segítettek a Mikulás Manójának rendet tenni, hogy aztán megkaphassák jól megérdemelt, névre szóló ajándékcsomagjaikat. A gyermekek között volt, aki dallal, verssel várta a puttonnyal érkező Télapót.

A kecskeméti Repülőorvosi,- Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetbe december 5-én látogatott el a Mikulás, ahol a gyerekek a Lóca Együttes vidám, interaktív, táncos műsorával hangolódtak az ünnepre.A balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitáció Intézetben 72 gyermek várta izgatottan, csillogó szemekkel az ajándékozó Mikulást. Az ünnepi hangulat megidézésében az intézmény dolgozói aktívan közreműködtek.

A Hévízi Rehabilitációs Intézetben rajzversenyt szerveztek a gyermekek részére, valamint Tüsi bohóc mókás előadásával várták  a Mikulást.

A Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézetben a Hangoló zenés gyermekszínház valamint a dolgozók közreműködésével zajlott az ünnepség. A Mikulás a barátaival érkezett: Rudolffal, a rénszarvassal, két krampusszal, egy manócskával, Grinccsel és Elza hercegnővel, akik remek hangulatot varázsoltak az ünnepi estére.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu