nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2018-12-10 10:55
Ismét jött, látott, szeretetet osztogatott
A szikrázó napsütésben felismerhetetlenül, de mégis csak megérkezett a fehér szakállú a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Szanatórium utcai telephelyére. Puttonya nem volt, de bevásárlókocsija csordultig volt csomagokkal, szíve pedig szeretettel melyből bőségesen osztogatott az ágyukhoz kötött, szeretteiktől távol levő beteg embereknek, és az Őket gyógyító, ápoló és gondozó személyzetnek.
Először a krónikus osztályokon minden kórterembe belépve, ágyat ki nem hagyott, mosolyt és nevetést csalva betegeink arcára. Sokan várták, még többen meglepődtek, némelyek még meg is könnyezték, de volt, aki dallal fogadta.
A Rehabilitációs Osztályra kollégája segítségét kérte, hiszen nagyon elfáradt a nagy munkában. 
Itt létük jó kedvet és melegséget varázsolt a betegeink szívébe és mosolyt dolgozóink és a látogatók arcára. Ahogy érkeztek olyan csendben és láthatatlanul távoztak, azzal az ígérettel, hogy jövőre is eljönnek a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány szervezésében.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu