nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2018-12-10 07:56
Ajándékokat kaptak az MH Egészségügyi Központ dolgozói
„Mosolyt a kórházakba” néven jótékonysági futást szervezett 2018. december 5-én a 21 nő az egészségügyért Alapítvány és az Akut szakasz kommunikációs közösség.
A futók célja, hogy együttérzésüket fejezzék ki mindazokkal a betegekkel, egészségügyi szakdolgozókkal, orvosokkal, akik az éjszakát a kórházban töltik. A 7 km-es futás során a résztvevők érintették a Heim Pál Orzságos Gyermekgyóygintézetet, az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetet, az Uzsoki utcai kórházat, a Bethesda Gyermekkórházat, majd végül az MH Egészségügyi Központ székhelyét. A futócsapatot az MH EK I. Sebészeti Osztály, Szájsebészet szakorvosa Dr. Kardos István százados, valamint a Sürgősségi Centrum ápolója Tóth Edina szakaszvezető fogadta.
A felsorolt egészségügyi intézmények dolgozói a kezdeményezés keretein belül ajándékokat, élelmiszereket, édességeket vehettek át a futó küldöttségtől.
A távot az MH EK futócsapata is teljesítette Varga Annamária őrnagy, Bene Mónika őrnagy, Szilágyi Ferenc Sándorné százados, Foki Roland százados, Majoros Zsanett százados, Böjte Éva, valamint Balogh Mózes Márton részvételével.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu