nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2018-08-31 19:13
Tények Dr. Zacher Gábor felmondásáról
Dr. Zacher Gábornak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegellátó Centrum (SBC) vezetőjének a szerződése 2018 végén lejár. Arról, hogy a szerződés nem kerül meghosszabbításra, már korábban döntés született.

Amikor a főorvos erről tudomást szerzett, sértődötten felmondott és valótlan tartalmú nyilatkozatokat adott a sajtó képviselőinek. Állításaitól a kórház vezetősége és dolgozóinak jelentős része elhatárolódik, hiszen a Honvédkórház az ország egyik legmodernebb és legjobban felszerelt egészségügyi intézménye, ahol hazai és nemzetközi szinten is elismert, kiváló orvosok, ápolók és egészségügyi szakemberek végzik áldozatos munkájukat nap, mint nap.

Az intézmény parancsnoka nem tart igényt dr. Zacher Gábor felmondási idejének kitöltésére, ennek megfelelően a beosztása átadása-átvételét követően már a jövő héten távozhat a Sürgősségi Centrum éléről.  

Dr. Zacher Gábor négy és fél évig vezette a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumát, ahonnan ezen idő alatt közel 200 szakember távozott, egy részük a főorvos miatt. 

Az intézmény tekintetében továbbra sincs szó tömeges elvándorlásról, az SBC vezetésére pedig olyan utódot tervezünk, aki a Sürgősségi Centrum működése vonatkozásában konkrét szakmai programmal rendelkezik.

Magyar Honvédség Egészségügyi Központ 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu